Euroleague

Κιλπάτρικ: «Μόνο νίκη με Ζαλγκίρις, είμαι πανέτοιμος»

Σύνθημα για «διπλό» του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας από τον Σον Κιλπάτρικ, που δήλωσε πανέτοιμος για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με το «τριφύλλι».

Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κάουνας κόντρα (18/01, 20:00) στη Ζαλγκίρις, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη.

Επιπλέον, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε πανέτοιμος για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, έπειτα από την παρθενική του εμφάνιση στα πράσινα στο ματς με τον Χολαργό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για τη δική του κατάσταση: «Νιώθω καλά, είμαι πανέτοιμος. Ο Πιτίνο άλλωστε μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά, γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό ματς και εμείς θέλουμε και θα κυνηγήσουμε μόνο τη νίκη».

Για το γεγονός ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πολλά από εκείνον: «Είμαι έτοιμος να παίξω το παιχνίδι μου και να αρχίσω να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, χωρίς να νιώθω πίεση, γιατί η πίεση πολλές φορές φέρνει αντίθετα αποτελέσματα».

Για την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις: «Είναι μια ομάδα με δυνατούς παίκτες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη δύναμη τους, ξέρουμε ότι μαζεύουν πολλά ριμπάουντ κι έχουν αρκετούς Αμερικανούς. Γνωρίζουμε ακόμη ότι θα παίξουμε σε μια "εχθρική" ατμόσφαιρα αλλά αυτό μας βολεύει αφού θα σφυρηλατηθούμε ως ομάδα και θα μας δώσει ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Για τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα: «Λατρεύω την Αθήνα. Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί και ο καιρός είναι πολύ καλός σε σύγκριση με τη Νέα Υόρκη. Η οικογένεια μου λατρεύει την πόλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x