Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που την Πέμπτη υποδέχεται στη Γλυφάδα την Τζιρόνα στο πρώτο ματς για τους 16 του Eurocup γυναικών και η Όλγα Χατζηνικολάου παρότι αναγνωρίζει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας δεν χάνει την πίστη της.

«Είναι σημαντικό για μας γιατί ήταν ένας στόχος που τον είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Εάν δεν τα καταφέρναμε θα ήταν αποτυχία και εφόσον αυτό έγινε πραγματικότητα θεωρώ ότι έχει φύγει το άγχος από πάνω μας και είμαστε έτοιμες να κάνουμε από εδώ και πέρα και την λεγόμενη… υπέρβαση», είπε αρχικά η έμπειρη γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, λέγοντας στη συνέχεια:

«Η Τζιρόνα επειδή είναι και ισπανική ομάδα, παίζει ένα στιλ πιο γρήγορο και επιθετικό. Οπότε σίγουρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί μία ομάδα που παίζει με αυτό το στιλ οφείλουμε να τις κόψουμε αυτό που κάνει καλά. Αυτές λοιπόν τρέχουν καλά, είναι γρήγορες, διαθέτουν 2-3 παίκτριες που είναι «κλειδιά» και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τις σταματήσουμε. Θεωρώ λοιπόν ότι το βασικό συστατικό για να τα καταφέρουμε είναι η άμυνά μας και σίγουρα πρέπει να έχουμε και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στη διαφορά πόντων».

Για τα παιχνίδια κόντρα στην Σέπσι στον προηγούμενο γύρο, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Έχουμε πάρα πολύ έμπειρες παίκτριες στην ομάδα. Έχουμε παίξει άπειρα παιχνίδια. Δεν είναι δηλαδή μία παραπάνω εμπειρία το γεγονός πως περάσαμε τη Σέπσι. Εμείς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Το αντιλαμβανόμαστε ως ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ σοβαρές και στα δύο ματς και πάνω απ’ όλα να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό γιατί είναι μία ομάδα που μπορεί να μας τιμωρήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Τέλος, η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε και για τον φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας: «Τους έχουμε σίγουρα πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Θέλουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και για να μας δώσουν την ώθηση που χρειάζεται. Σίγουρα χωρίς αυτούς θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε γιατί τους έχουμε ανάγκη».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ