Ευρώπη

«Κληρώνει» για την έδρα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Ισπανίας

Την Τετάρτη (27/5) αναμένεται να αποφασίσει η ισπανική λίγκα την πόλη που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος.

Το επόμενο βήμα για την επανέναρξη θα κάνει την Τετάρτη (27/5) η ισπανική λίγκα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η ACB αναμένεται να αποφασίσει εκείνη την ημέρα ποια θα είναι η έδρα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος, στην οποία θα συμμετέχουν οι δώδεκα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Ήδη, δέκα γήπεδα έχουν θέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσουν το μίνι τουρνουά, με αυτό της Βαλένθια να φέρεται να είναι το φαβορί. Από ‘κει και πέρα, τα υπόλοιπα είναι σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Σαραγόσα, Παμπλόνα, Ανδόρα, Αλμερία, Μενόρκα, Τενερίφη και Γκραν Κανάρια.

Οι δώδεκα ομάδες, που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι, είναι οι Μπαρτσελόνα, Τενερίφη, Μπιλμπάο, Μπασκόνια, Ουνικάχα Μάλαγα, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαραγόσα, Ανδόρα, Βαλένθια, Μπούργος και Γκραν Κανάρια.

Βάσει του προγραμματισμού, στην τελική φάση αναμένεται να γίνουν 33 παιχνίδια σε μία περίοδο δύο εβδομάδων, με στόχο την ολοκλήρωσή της μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί για το αν θα γίνει το τουρνουά, με την ACB να έχει περιθώριο να το κάνει μέχρι τις 31 Μαΐου, όταν δηλαδή πάρει το «πράσινο φως» από τις υγειονομικές αρχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x