Ελλάδα

Κοντός: «Να συνεχίσει την παράδοση από το '96 ο Παναθηναϊκός»

Την άποψή του για το αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ κατέθεσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι μια πιθανή νίκη του Παναθηναϊκού δεν θα μεταφραστεί σε λύση όλων των προβλημάτων.

Σε καμία περίπτωση δεν θα λυθούν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με μία ενδεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός.

Ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6 στα θέματα των «πρασίνων», μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη, ανέφερε ότι ναι μεν είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να συνεχίσει το σερί ετών που κρατάει από το 1995-96 που κερδίζει τουλάχιστον έναν τίτλο μέσα στη σεζόν, αλλά τα προβλήματα που υφίστανται τη φετινή σεζόν παραμένουν.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τον Νικ Καλάθη, είπε ότι δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του, αφού έτσι κι αλλιώς το πρόβλημά του στο πέλμα είναι χρόνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοντός:

«Μπορεί να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά θα είναι μια επούλωση και όχι η λύση στα προβλήματα που έχει. Είναι σημαντικό για το τμήμα και την παράδοσή του να κρατήσει το ρεκόρ από το 1995-96, κατακτώντας ακόμα έναν τίτλο, προσθέτοντας ακόμα έναν για συνεχόμενη σεζόν. Δεν νομίζω ότι έχει περιθώριο να μην διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, αφού το θέμα της Ευρώπης έχει στραβώσει πολύ και στο πρωτάθλημα έχουμε πολύ καιρό ακόμα για να δούμε τι γίνεται».

Για τον Λάνγκφορντ: «Θεωρώ ο Λάνγκφορντ θα είναι κανονικά στην αποστολή, αλλά θα είναι θέμα του Πιτίνο πόσο θα τον χρησιμοποιήσει. Είναι σημείο αναφοράς σε κάθε επίθεση, απασχολώντας κάθε άμυνα. Είναι σημαντική η παρουσία του».

Για την κατάσταση του Καλάθη: «Το πρόβλημα του Καλάθη με το πέλμα είναι χρόνιο. Το διαχειρίζεται ο Καλάθης με το ιατρικό επιτελείο, με θεραπείες όλο τον χρόνο. Το θέμα του αντιμετωπίζεται και ανάλογα θα αντιμετωπιστεί το προσεχές διάστημα. Πάντως δεν κινδυνεύει να μείνει για καιρό έξω».

Για την αντιμετώπιση του Μιλουτίνοφ: «Δεν μας έχει εκπλήξει μέχρι τώρα ο Πιτίνο. Πάει με τις βασικές αρχές που έχει η ομάδα του. Υπάρχει ο Πέιν που μπορεί να τον κουράσει, υπάρχει ο Βουγιούκας που επιθετικά είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να τον φθείρει».

Για τον υπαινιγμό από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ότι έχει προταθεί μείωση αποδοχών στον Καλάθη: «Δεν υπάρχει θέμα πρότασης μείωσης αποδοχών στον Καλάθη. Αυτό που ακούστηκε έχει προξενήσει εντύπωση ακόμα και στον ίδιο τον παίκτη».

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Μου άρεσε γιατί δεν οξύνει τα πνεύματα. Οι αφοί Αγγελόπουλοι δεν αναφέρουν τίποτα για την ταμπακιέρα. Το ηχητικό δεν δημοσιεύθηκε πρώτη φορά σε σάιτ, αλλά σε “ερυθρόλευκο” οπαδικό φόρουμ και κατέβηκε έπειτα από ένα τέταρτο. Εγώ είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού ξέρει ποιος το διέρρευσε αυτό το ηχητικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x