Euroleague

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να πάει με 5-0 κόντρα στον Ολυμπιακό»

Για τα γεγονότα που έφεραν την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου και για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός.

Για μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κεφαλοποιήσει το ευνοϊκό πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών της Euroleague και να φτάσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακόμα και με το 5-0 κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6, Δημήτρης Κοντός, μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» και στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη σχετικά με το χθεσινό ματς, είπε:

«Υπάρχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με τα περσινά εκτός έδρας, αφού στο χθεσινό τον “πρόδωσαν” οι παλιοσειρές του. Αντιθέτως, ο Μήτογλου έκανε εκπληκτική εμφάνιση, ο Παππάς αμυντικά είχε τρομερή θέληση, ο Λεκαβίτσιους ήταν πολύ καλός και ίσως έπαιξε λιγότερο από ό,τι έπρεπε. Ο Αντετοκούνμπο ήταν πολύ καλός, αλλά με κάποια τακτικά λάθη. Η απουσία του Ιωάννη στα τελευταία λεπτά εμπόδισαν τον Παναθηναϊκό να παίξει πιο μυαλωμένα.

Ο Γκιστ και ο Λάσμε δεν ήταν καλοί, χάνοντας πολλά ριμπάουντ ενώ ο πρώτος πήρε κάποια αψυχολόγητα τρίποντα. Δεν κρίνω καν την τελευταία φάση, που απομένουν μόλις 5’’ και μπορούσε να γίνει οτιδήποτε.

Χθες δεν υπήρχε θέμα στον άσο. Ο Λεκαβίτσιους ήταν καλός και δεν είχε νόημα να μην χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορούσε να ξαναμπεί. Καταλαβαίνω ότι η άμυνα που επιλέγει ο Παναθηναϊκός δεν βολεύει τον Λεκαβίτσιους, αλλά στα δύο ματς με Μακάμπι και Μπάγερν έχει δεχθεί 89 και 80 πόντους, οπότε υπάρχει γενικότερο θέμα»
, ανέφερε αρχικά ενώ στο γενικότερο πλαίσιο της επόμενης μέρας μετά την ήττα, σημείωσε:

«Ο Παναθηναϊκός δεν κεφαλοποίησε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που είχε στην αρχή της διοργάνωσης και έχασε την ευκαιρία να πάει ακόμα και με το 5-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι από τις ήττες που θα θυμάσαι.

Δεν ίσχυε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα από τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει να κάνει... περίπατο στο Μόναχο και αυτό φάνηκε. Η Euroleague είναι περίεργη και η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Γκραν Κανάρια σηκώνει πολλή συζήτηση και για το φετινό επίπεδο των Καταλανών»
.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Λοτζέσκι ανέφερε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό: «Θα δούμε σήμερα για Λοτζέσκι, αν και δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό. Αποφασίστηκε απλά να μην υπάρξει ρίσκο στη χθεσινή αναμέτρηση».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x