Ελλάδα

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός έκανε υπέρβαση περασμένων ετών με Φριντέτ, πιθανό και σήμερα του Μπέντιλ»

Για τα οικονομικά δεδομένα της διαφαινόμενης απόκτησης του Φριντέτ, αλλά και τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν μίλησε ο Δημήτρης Κοντός, που τόνισε ότι ακόμα και σήμερα μπορεί να τελειώσει του Μπέντιλ.

Ως μία συμφωνία που ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού πριν από 10-15 χρόνια χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κοντός αυτή που αναμένεται να επισημοποιηθεί με τον Τζίμερ Φριντέτ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» έχοντας ήδη ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, αυτό του Νικ Καλάθη, ήταν πολύ δύσκολο να προσφέρουν ακόμα ένα τόσο υψηλό σε άλλον παίκτη, αλλά το έπραξαν, με τη συγκεκριμένη υπέρβαση να θυμίζει την οικονομική πραγματικότητα περασμένων ετών.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η απόκτηση του Μπεν Μπέντιλ από το Περιστέρι αναμένεται να επισημοποιηθεί ακόμα και σήμερα, ενώ διέψευσε τα όποια σενάρια υπάρχουν για τον Γιάννη Μπουρούση, τονίζοντας ότι ο παίκτης ψάχνεται για Κίνα κι ότι αν δεν βρει αυτό που ψάχνει θα στραφεί προς Ισπανία, εκεί που πλέον βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης στην Γκραν Κανάρια.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Κοντού στην εκπομπή «Αντεπίθεση»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x