Ελλάδα

Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον Κιλπάτρικ»

Τα πρώτα στοιχεία που έδειξε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ανέλυσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM.

Απόλυτα ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα στοιχεία του Σον Κιλπάτρικ, όπως τουλάχιστον τα φανέρωσε στο ντεμπούτο του με την Κύμη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοντό.

Ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM στα θέματα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο μπάσκετ, ανέλυσε τη χθεσινή εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» έχουν χτυπήσει φλέβα χρυσού και πρόσθεση ότι ο 28χρονος είναι η τελευταία ευκαιρία στη φετινή σεζόν, μέσω της οποίας μπορούν οι πρωταθλητές Ελλάδας να «απογαλακτιστούν» από τον Νικ Καλάθη, από τον οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η πορεία των «πρασίνων.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη:

«Είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ κοντρολαρισμένος και σωματικά θυμίζει πολύ τον Γουαναμέικερ. Έδειξε εκπληκτική προσαρμογή, είναι σε τρομερή φυσική κατάσταση παρά το γεγονός ότι έχει να παίξει από τον Ιούλιο. Είναι πανέτοιμος, γιατί έψαχνε δεκαήμερο συμβόλαιο στο NBA. Ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού. Μπορεί να σκοράρει, έχει εκρηκτικό πρώτο βήμα και είναι πολύ οικονομικός, αφού δεν εκβιάζει πολλές προσπάθειες.

Είναι απόλυτα επαγγελματίας. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει drive και να σουτάρει με τέτοια αξιοπιστία, που δεν μπορείς να βρεις εύκολα. Με το που παίρνει την μπάλα είναι έτοιμος να σουτάρει και μπορεί να σουτάρει μετά από ντρίπλα.

Όταν ο Πιτίνο μίλησε με 5 προπονητές του NBA, όλοι του είπαν ότι πρόκειται για τρομερό επαγγελματία και τρομερό χαρακτήρα, που δεν θα έχει πρόβλημα να μην βάλει σε ένα ματς 20 πόντους. Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι αντίπαλες άμυνες είναι το πώς θα κόψουν πλέον τη δημιουργία του Καλάθη, αφού είναι ο καλύτερος να βρει τον σουτέρ, που θα είναι ο Κιλπάτρικ.

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν είναι αυτή ώστε να “απογαλακτιστεί” από τον Καλάθη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κοντός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x