Τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι σχολίασε ο Δημήτρης Κοντός μιλώντας στην εκπομπή «Μπάσχετοι», με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά.

«Όλη η εικόνα δημιουργεί προβληματισμό. Στο “5” δεν ήταν καθόλου καλός ο ΠΑΟ, επίσης δεν είδαμε καθόλου τον Βουγιούκα. Το χειρότερο ήταν ότι στο ένα εναντίον ενός όποιος παίκτης της Μακάμπι ήθελε, περνούσε. Υπήρχε κάποια ένταση, που θα άρμοζε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Σαν να βιάζονται οι παίκτες να αποδείξουν κάτι. Είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει πίεση και από τον κόσμο. Όλοι θέλουν να κερδίζουν, αλλά είναι φιλικά που πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα. Καλό κάνει για να μπορέσει ο Πεδουλάκης να προσγειώσει λίγο τους παίκτες, να καταλάβουν ότι το ταλέντο δεν φτάνει για να κερδίσεις αυτή τη Μακάμπι», σχολίασε σχετικά.

Όσο για το αν αναμένεται ενίσχυση στο 5 ανέφερε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για αλλαγή. Ο Παναθηναϊκός έριξε λεφτά στην περιφέρεια και πήρε το ρίσκο στο πέντε, βάσει του μπάτζετ του. Έγινε επένδυση μεγάλη στον Φριντέτ, στον Τζόνσον, στον Ράις… Θα περιμένει τον Παπαγιάννη να έχει πιο σταθερή εικόνα και τον Γουάιλι να μπει στο παιχνίδι. Φυσικά, πρέπει να χρησιμοποιηθεί και ο Βουγιούκας».

Ακούστε όλα όσα είπε: