Ελλάδα

Κοντός: «Σημαντικό να πάρει τον Όγκαστ ο Παναθηναϊκός - Αυτά ισχύουν για Λαπροβίτολα»

Στις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο ρεπόρτερ των «πράσινων», Δημήτρης Κοντός.

Για τις περιπτώσεις του Ζακ Όγκαστ και Νικολάς Λαπροβίτολα, που απασχολούν τον Παναθηναϊκό, μίλησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» είπε ότι ο 27χρονος σέντερ είναι η νούμερο ένα επιλογή για τους «πράσινους» και αν προχωρήσει η περίπτωσή του, τότε θα βοηθήσει τον Γιώργο Βόβορα στο σχεδιασμό του, καθώς αποχώρησε ο Νίκος Παππάς και ατόνησε το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

«Ο Όγκαστ είναι μια περίπτωση παίκτη που βοηθάει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό στο σχεδιασμό του διότι είναι Έλληνας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού ανέλυσε τα δεδομένα για τον Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να ασχοληθούν με τον Αργεντινό γκαρντ σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, όπως λογικά θα πράξουν η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Φενέρμπαχτσε.

Σε αυτό το κομμάτι θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο τρόπος που θα αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» ο Λαπροβίτολα: στην περίπτωση που αποζημιωθεί από την ομάδα του Λάσο, τότε θα ρίξει και τις απαιτήσεις του και ο Παναθηναϊκός θα βρει πρόσφορο έδαφος.

Επίσης, ο Δημήτρης Κοντός ανέφερε ότι ο 30χρονος γκαρντ πληροί τις προδιαγραφές που θέλει ο κόουτς Βόβορας, γι’ αυτό και θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του αν μείνει ελεύθερος, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά «αν» για να θεωρηθεί ότι βρίσκεται κοντά στο «τριφύλλι».

Τέλος, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νεμάνια Νέντοβιτς, και στην προσέγγιση που είχε από τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Παππά και Βόβορα, ενώ τόνισε ότι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί -κατά πάσα πιθανότητα- θα είναι αυτή του Φόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x