Euroleague

Κοντός στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτό πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη»

Δύσκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπάρτσελόνα, με τον Πασκουάλ να καλείται να διαχειριστεί την επόμενη μέρα μετά τη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με θετικό πρόσημο θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Ο Τσάβι Πασκουάλ επιστρέφει ως μουσαφίρης σε μια γνώριμη έδρα και θέλει να πάρει τη νίκη, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του σε μια δύσκολη σεζόν.

Εκείνο πάντως που καλείται να διαχειριστεί ο Καταλανός τεχνικός είναι την ψυχολογία μετά τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού. Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM, ο Δημήτρης Κοντός, το «τριφύλλι» παραδοσιακά μετά από νίκες κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο δυσκολεύεται στο επόμενο ματς που δίνει και αυτό θέλει να αποφύγει απόψε.

Παράλληλα, μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να μην είναι έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά είναι πληγωμένοι από την περσινή χρονιά και θέλουν να αποδείξουν ότι όλο αυτό ήταν μια κακή παρένθεση.

Βέβαια, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο, αφού αποτελεί το πρώτο αθλητικό γεγονός που διεξάγεται στην πόλη μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x