Ελλάδα

Κοντός: «Ώρα να εμπιστευτούμε περισσότερο τον Μήτογλου»

Ο Δημήτρης Κοντός σχολίασε την «έκρηξη» του Ντίνου Μήτογλου στο ματς με τον Προμηθέα και περιμένει να τον δει με μεγαλύτερο ρόλο στον Παναθηναϊκό.

Η εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου ήταν αυτό που ξεχώρισε από την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα χθες για την Basket League.

«Έρχεται η ώρα να εμπιστευτούμε περισσότερο τον Μήτογλου. Ένιωσε την απόρριψη από τον Πιτίνο και την Εθνική, επηρεάστηκε η αυτοπεποίθησή του αλλά έστειλε μήνυμα με την εμφάνισή του χθες και έχω την αίσθηση ότι θα τον δούμε περισσότερο στην συνέχεια», τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα στάθηκε στην προσαρμογή του Τζίμερ Φρεντέτ στον ρόλο του. «Δείχνει να έχει αποδεχτεί τον ρόλο του. Σίγουρα δεν του αρέσει και θα ήθελε περισσότερες μπάλες, αλλά κάνει αυτό που του ζητά η ομάδα», ανέφερε.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην Ευρωλίγκα και το ματς της Πέμπτης με την Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. «Η Αρμάνι έχασε εντός έδρας από την Μπρίντιζι κι αυτό είναι κακό για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και εκεί πρέπει να δείξει την αντίδρασή του», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x