Euroleague

Κόνιαρης: «Μαζί με τον κόσμο πρέπει να κερδίσουμε, ο Μπαρτζώκας θα μας βοηθήσει όλους»

Ο Αντώνης Κόνιαρης ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει την Άλμπα Βερολίνου, ενώ τόνισε ότι η έλευση του νέου προπονητή θα είναι καλή για τον ίδιο και την ομάδα.

Δηλώσεις στο πλαίσιο της media day του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, παραχώρησε ο Αντώνης Κόνιαρης με τον διεθνή γκαρντ των «ερυθρολεύκων» να στέκεται στη σημασία της αναμέτρησης με τους Γερμανούς αλλά και την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόνιαρης:

Για το «πρέπει» του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου: «Υπάρχει ένα "πρέπει" και στα δύο ματς. Κάναμε μια καλή νίκη, θέλουμε άλλη μία. Συνήθως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι ύστερα από κάτι πολύ καλό. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Θα γίνουν σταδιακά. Η ομάδα είναι σε έναν καλό ρυθμό. Μαζί με τον κόσμο μας πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:
«Δεν ξέρω τι θα αλλάξει. Έχουμε ένα ματς την Τρίτη, πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτό ξέρω. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας που πήρε την Euroleague. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για εκείνον. Σίγουρα θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x