Euroleague

Κοπή πίτας με… δοκιμασίες για το «One Team» του Ολυμπιακού (pics)

Δύο προπονήσεις με αρκετές δοκιμασίες έκαναν τα παιδιά από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά, στο πλαίσιο του «One Team» της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό.

Πολύ παιχνίδι είχε για τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά και στο πλαίσιο του προγράμματος «One Team» της Ευρωλίγκας, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι νεαροί έκαναν δύο προπονήσεις που περιλάμβαναν 15 δοκιμασίες, ενώ μετά το τέλος της διαδικασίας ακολούθησε η κοπή της πίτας, όπου ο νικητής κέρδισε μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

«Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκα, One Team, τα παιδιά από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά ολοκλήρωσαν 2 προπονήσεις με 15 δοκιμασίες ‘’CHALLENGES’’ ώστε να καταφέρουν να αποκαλύψουν τα γράμματα και να ολοκληρώσουν την πρόταση: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ONE TEAM!

Οι δοκιμασίες που πέρασαν περιείχαν δεξιότητες από ντρίπλα, πάσα, σουτ, ριμπάουντ, συγχρονισμό κινήσεων, ταχύτητα, παιχνίδι αντίληψης μέχρι και χορό!

Μόλις ολοκλήρωσαν επιτυχημένα το εγχείρημα τότε έγινε και η κοπή της πίτας όπου ο νικητής κέρδισε μια μπάλα με υπογραφές των παικτών μας!
».

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x