Στην καλή… παράδοση που έχει στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τον Άρη, ο Κολοσσός Ρόδου νίκησε και τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος απέδωσε το ροζ φύλλο στα υψηλά ποσοστά στα τρίποντα.

«Η Θεσσαλονίκη μου πάει και την προηγούμενη φορά κάναμε διπλό στον Άρη. Όταν έχεις αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν μια ομάδα όπως εμείς όταν έχεις παιδιά που παλεύουν και έχουν ψυχή. Σίγουρα στον Κολοσσό έχουμε ταλαιπωρηθεί κάναμε και με 7 άτομα προπόνηση και έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουμε πέσει.

Θέλω να σταθώ στον ΠΑΟΚ, θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ηλία γιατί μας συνδέει μια φιλία, πίστευα ότι αν ο ΠΑΟΚ προκρινόταν στο φάιναλ φορ της Ευρώπης μπορεί να πήγαινε για κάτι παραπάνω. Είναι μια μεγάλη χρόνια για τον ΠΑΟΚ, με τον τελικό Κυπέλλου και αυτά που πέτυχε. Το παιχνίδι με 48% στο τρίποντο ήταν αναμενόμενο να πάει εκεί, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει
», δήλωσε αρχικά ο Στέργιος Κουφός.

Για το πως κατάφερε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες παρά το γεγονός ότι έχουν σχεδόν υποβιβαστεί: «Θα σας πω ότι στις δύο τελευταίες προπονήσεις αναγκάστηκα να διώξω δύο παιδιά, γιατί όταν κάτι το υπηρετείς το υπηρετείς μέχρι τέλους. Η εικόνα σου μες το γήπεδο είναι αυτή που μένει για τον κόσμο που σε κοιτάει τα 40 λεπτά που παίζεις».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ