Ευρώπη

Κουρτινάιτις: «Πειθαρχημένος ο ΠΑΟΚ»

Δυνατό αντίπαλο, που όμως η Χίμκι μπορεί να νικήσει χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Μετά την ήττα της στην Ιταλία από την Καντού, η Χίμκι θέλει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο Last 32 του Eurocup την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ρίμας Κουρτινάιτις αν και δεν παραγνωρίζει τη δυναμικότητα του αντιπάλου, πιστεύει στη νίκη.

«Ο αντίπαλός μας είναι μια πειθαρχημένη ομάδα με αυτοέλεγχο και καλούς παίκτες όπως ο Λάνγκφορντ, που είναι καλός επιθετικός αλλά κάποιες φορές έχει πρόβλημα στην άμυνα, και ο Μαργαρίτης, που παίζει καλά στη ρακέτα και σκοράρει από μακριά. Ο ΠΑΟΚ φέτος παίζει διαφορετικά και πρέπει να προσπαθήσουμε να τους κόψουμε το ρυθμό. Η αποστολή αυτή είναι μέσα στις δυνατότητές μας και πάμε για τη νίκη», τόνισε ο Λιθουανός προπονητής.

Από πλευράς παικτών, ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Τζέιμς Όγκουστιν, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες στον όμιλό μας έχουν από μια νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Μετά τη νίκη επί της Καντού ο ΠΑΟΚ έχει αυτοπεποίθηση, αλλά κι εμείς το ίδιο. Για μας έχει σημασία να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Να σταματήσομε τους αιφνιδιασμούς και να πετύχουμε τους πόντους που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x