Ελλάδα

Κουτσοκέρας: «Η ομάδα ταράχθηκε»

Πετυχημένη κρίνεται η φετινή σεζόν για τον Πανιώνιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας μετά την ήττα από τον Χολαργό.

Ταραγμένος μπήκε ο Πανιώνιος στο ματς με τον Χολαργό, καθώς την τελευταία στιγμή αποχώρησε ο Βασίλης Φραγκιάς, ενώ οι Μπέρι και Χάρις αρνήθηκαν να παίξουν λόγω οφειλών, σύμφωνα όσα είπε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας:

«Να πω περαστικά στον κόουτς Φραγκιά. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, η ομάδα ταράχθηκε. Δύο παίκτες μας, για λόγους δικούς τους, δεν ήθελαν να αγωνιστούν και συναισθηματικά δεν είχαμε ισορροπία. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, μπήκαν και νέα παιδιά, μείναμε κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος καταρρεύσαμε. Για μένα και για όλους τους παίκτες το πιο σημαντικό είναι ότι η χρονιά τελείωσε εδώ και 2-3 αγωνιστικές, με τις νίκες που κάναμε, για να μείνει ο Πανιώνιος στην κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και τους προπονητές, τον Χουγκάζ, τον Οικονόμου και τον Φραγκιά που ήταν εδώ. Τους γυμναστές, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές. Όλοι έδωσαν πάνω από το 100%. για να είναι η ομάδα στην Α1. Οι παίκτες, ακόμα κι αυτοί που έφυγαν, έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, για να δουν τον Πανιώνιο στην Α1 και την επόμενη χρονιά. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα και στο Αρτάκης κι εδώ. Στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος νομίζω ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Κάναμε νίκες που φάνταζαν δύσκολες.

Οι παίκτες μας τα κατάφεραν. Είμαι πολύ χαρούμενος που η χρονιά τελείωσε με επιτυχία για τον Πανιώνιο. Θέλω να πιστεύω πως η οργάνωση θα είναι καλύτερη την επόμενη χρονιά, να στηθεί σωστά κι έγκαιρα το ρόστερ, για να είναι ο Πανιώνιος πιο ανταγωνιστική ομάδα και να βρεθεί πάνω από την 10η θέση
».

Για την απουσία του Βασίλη Φραγκιά: «Δεν έχω άμεση πληροφόρηση. Ελπίζω να είναι καλά και να το ξεπεράσει».

Για τους Μπέρι και Χάρις: «Δεν το ξέρω ακριβώς το θέμα και σέβομαι όποιο κι αν είναι το πρόβλημά τους. Όλα έγιναν γρήγορα και δεν θέλω να πω κάτι λάθος. Λογικά θα ειπωθεί γιατί δεν ήθελαν. Εμείς δεν είχαμε βαθύ κι έμπειρο ρόστερ. Όταν δύο παίκτες, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι εκτός είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά, έπαιξαν χωρίς άγχος, αλλά ήταν μεγάλη έλλειψη για εμάς. Κι ο Χολαργός ετοιμάζεται για τα playoffs με τον Παναθηναϊκό κι επέβαλε το ρυθμό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x