Euroleague

Κουζμίνσκας: «Διασκεδάσαμε και απολαύσαμε μπάσκετ»

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν τη νίκη επί της Βαλένθια.

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια, σύμφωνα με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος τόνισε πως τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του απόλαυσαν το ματς απέναντι στις «νυχτερίδες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός φόργουορντ:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτέλους παίξαμε σαν ομάδα και διασκεδάσαμε παίζοντας, απολαύσαμε το μπάσκετ. Ξέρω τον ρόλο μου και προσπαθώ να τον υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ. Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου ήμουν αυτός που έφερνε ενέργεια και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με αυτό τον τρόπο.

Έτσι είναι το μπάσκετ, τη μία φορά θα έχεις μια καταπληκτική ημέρα, μια άλλη θα είσαι χάλια. Απόψε όλοι είναι χαρούμενοι, αλλά αύριο ξεκινά η προετοιμασία για ένα άλλο παιχνίδι. Αυτή είναι η ομορφιά των σπορ, η ομορφιά του μπάσκετ. Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύεις πως είσαι καλύτερος από την αντίπαλη ομάδα.

Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού, όπως στον δρόμο. Είμαι από τη Λιθουανία, όπου όλοι μας αναγνωρίζουν, αλλά ήταν κάτι που μου έκανε έκπληξη για το ότι συμβαίνει και εδώ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη. Ελπίζω πως όλοι στην ομάδα αλλά και γύρω από αυτήν θα μείνουν ενωμένοι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x