NBA

«Κράξιμο» σε Λεμπρόν από τον πρώην GM των Καβαλίερς-Η απάντηση του «βασιλιά»

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία τους.

Αίσθηση προκαλούν όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Γκρίφιν για τη συνεργασία του με τον Λεμπρόν Τζέιμς στους Καβαλίερς. Ο νυν αντιπρόεδρος των Πέλικανς ήταν τζένεραλ μάνατζερ στο Κλίβελαντ στα τρία χρόνια της δεύτερης θητείας του «βασιλιά».

«Όσα κάναμε τότε ήταν τόσο δυσλειτουργικά και μη βιώσιμα για την ομάδα. Ειλικρινά, δεν το απολάμβανα καθόλου. Ήμουν δυστυχισμένος. Από τη στιγμή που πήραμε το πρωτάθλημα ήξερα πως θα φύγω. Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω άλλο με τέτοιες συνθήκες, για κανένα ποσό», τόνισε αναφερόμενος στις δυσκολίες που του έβαζε ο Λεμπρόν Τζέιμς για το «χτίσιμο» μιας αξιόμαχης ομάδας γύρω του.

«Ο Λεμπρόν πάντα παίρνει όλα τα εύσημα στις επιτυχίες, αλλά κανένας δεν του ρίχνει ευθύνες στις αποτυχίες. Αυτό δεν είναι ωραίο για τους υπόλοιπους. Σε τέτοιους τύπους δεν αρέσει να είναι κομμάτι του κόσμου», πρόσθεσε.

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν βλέπει τον 34χρονο σούπερ σταρ το ίδιο διψασμένο με το παρελθόν. «Δεν υπάρχουν πολλά πλέον κίνητρα για εκείνον. Πιστεύω πως δεν είναι πλέον το ίδιο τέρας που ήταν παλιά όσον αφορά στη θέληση να κερδίζει», σημείωσε.

Ο ίδιος ο Λεμπρόν λίγο μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις δημοσίευσε ένα tweet που παρότι δεν κατονόμαζε τον Γκρίφιν, ήταν προφανώς γι’ αυτόν. «ΟΚ, εντάξει. Φτάνει πια! Αρκετά παίξαμε με το θρόνο και εγώ δεν είμαι για τα παιχνίδια σας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x