Ελλάδα

Κρουμπάλι: «Χτίσαμε χαρακτήρα μετά τις ήττες στην αρχή της σεζόν»

Πολύ καλύτερος και… δασκαλεμένος είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά τις ήττες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ουσμάν Κρουμπάλι ενόψει του ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αποκλειστικά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχτισε χαρακτήρα μετά τις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά το blog του Ουσμάν Κρουμπάλι στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Μετά από μια διακοπή δύο εβδομάδων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στη δράση με μια σειρά αγώνων μέχρι τα Χριστούγεννα. Σε κάποιες ομάδες μπορεί να κάνει καλό μία τέτοια διακοπή και σε κάποιες άλλες όχι. Εμείς πιστεύω ότι χρειαζόμασταν λίγη ξεκούραση και τώρα επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο, για τον οποίο προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Στην αρχή της σεζόν γνωρίσαμε κάποιες ήττες, οι οποίες μπορεί να ήταν σκληρές, αλλά μας βοήθησαν να χτίσουμε χαρακτήρα. Τώρα έχουμε συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, τα οποία θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Κοιτάζουμε όμως, ένα παιχνίδι τη φορά, οπότε για την ώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Κολοσσό.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε έναν νέο παίκτη στην ομάδα, τον Φιλ Γκος. Είναι πολύ έμπειρος και θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει από τον πρώτο του κιόλας αγώνα. Στις προπονήσεις δείχνει τις ικανότητες του και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είναι μαζί μας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Προσωπικά, είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν τη διακοπή στον αστράγαλο μου, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Με βοήθησε πάρα πολύ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και οι φυσιοθεραπευτές και έτσι είμαι σε θέση να αγωνιστώ.

Τέλος, την προηγούμενη εβδομάδα, οι άνθρωποι της ομάδας οργάνωσαν εδώ στο γήπεδο ένα γεύμα για την μέρα των ευχαριστιών. Είναι πάντα ωραίο όταν οι άνθρωποι μιας άλλης κουλτούρας δέχονται την παράδοση ενός άλλου λαού. Όλοι οι Αμερικανοί της ομάδας εκτιμήσαμε την κίνηση της ομάδας. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x