Ευρώπη

Κρούνιτς: «Έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/10) η αποστολή της Βόννης, με τον Πρέντραγκ Κρούνιτς να τονίζει τη μεγάλη εμπειρία του ΠΑΟΚ, ενόψει του μεταξύ τους ματς.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Βόννης για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Basketball Champions League (16/10, 19:30).

Οι Γερμανοί έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 14:00 σήμερα το απόγευμα θα προπονηθούν στο «Παλατάκι» αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης του ΠΑΟΚ (19:00).

Λίγο μετά την άφιξη του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής της ομάδας, Πρέντραγκ Κούνιτς είπε για το ερχόμενο ματς: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα. Έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα, ενώ ο προπονητής του έχει δείξει ότι ξέρει πώς να προετοιμάζεται για έναν αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είπε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι χθες το βράδυ με την Μπεϊρούτ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι είχε μία παραπάνω μέρα για να προετοιμάσει το παιχνίδι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε τέτοιες καταστάσεις από την στιγμή που παίζουμε στο Basketball Champions League».

Όσο για το ότι η ομάδα του δεν έχει πάρει ακόμα νίκη στη διοργάνωση, σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς. Είναι σίγουρο ότι κάθε νίκη, ειδικά μακριά από την έδρα σου, δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x