Ελλάδα

Ξανθόπουλος: «Απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος στον Πανιώνιο»

Απηυδησμένος δηλώνει ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την κακοδαικονία του Πανιωνίου με τους τραυματισμούς, ενώ τονίζει πως το ματς του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ αποτελεί το τελευταίοι χαρτί της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο πρώην διεθνής γκαρντ στο blog του στο Esake.gr για τους τραυματισμούς (με τελευταίο αυτόν του Λουκ Χάνκοκ) και το ματς με τους Δραμινούς στη Νέα Σμύρνη:

«Δεν είναι απλά ένας τελικός...

Έχω υπάρξει ξανά σε ομάδα που είχε τραυματισμούς. Αυτά που συμβαίνουν στον Πανιώνιο, φέτος μου συμβαίνουν για πρώτη φορά.

Φυσικά και αναφέρομαι στο τελευταίο περιστατικό, με τον Λουκ. Είναι τεράστια απώλεια για την ομάδα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος. Κυρίως είναι κάτι το ασύλληπτο, για το ίδιο το παιδί. Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή και δη στην πρώτη του σεζόν, μετά το κολέγιο. Πριν απ' όλα λοιπόν, ευχόμαστε όλοι στο παιδί καλή ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός. Ας ήταν αυτό που έπαθε το τελευταίο που θα του συμβεί στην καριέρα του.

Έχω ξαναγράψει πως η πίεση των αποτελεσμάτων είναι μέρος της δουλειάς μας, όπως και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό όμως, που συμβαίνει φέτος με έναν τραυματισμό, με μια απώλεια παίκτη για καιρό, κάθε εβδομάδα είναι απίστευτο.

Στην αρχή προσπαθούσαμε να συσπειρωθούμε και να παίξουμε και για εκείνον που θα έλειπε. Όταν ωστόσο, αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά μοιραία σε "ρίχνει" ψυχολογικά.

Όπως και να έχει, το Σάββατο παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί. Δεν είναι απλά τελικός το ματς με τη Δράμα. Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα, για να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, από το ξεκίνημα. Με τη βοήθεια των φίλων αυτής της ομάδας που είναι στο πλευρό μας, από την αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x