Ελλάδα

Ξανθόπουλος: «Δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη για την ΑΕΚ η χρονιά»

Η ΑΕΚ είχε happy end στο φινάλε, αλλά ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, τονίζοντας ότι η σεζόν δεν είναι επιτυχημένη για τους «κιτρινόμαυρους». Τι είπε για το μέλλον του.

Ούτε… ντρίπλες, ούτε μισόλογα από τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά την κατάληψη της 3ης θέσης, με το 3-1 στη σειρά με το Περιστέρι, ότι η χρονιά δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο ίδιος και γενικότερα όπως τη σχεδίαζαν οι «κιτρινόμαυροι». Επιπλέον, ο 35χρονος παίκτης τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το γλυκό φινάλε: «Η αλήθεια είναι ότι τελειώσαμε με νίκη, οπότε έχει μία γλυκιά γεύση, αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, μπορεί η χρονιά να τελείωσε με ένα Κύπελλο, έτσι όπως ήταν η κατάσταση που δεν περάσουμε στους τελικούς και στο Final Four, για λίγους πόντους, παρόλα αυτά η χρονιά δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη δυστυχώς. Γίνονται και αυτά, με όλες τις δικαιολογίες και τελειώσαμε με αξιοπρέπεια. Πολλά εύσημα παίρνουν οι παίκτες και οι προπονητές, γιατί ενώ δεν διακυβεύεται κάτι τελειώσαμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει το συμβόλαιο μου λήγει, προφανώς θα μιλήσουμε τώρα που τελείωσε η σεζόν. Μέχρι τώρα δεν έχουμε πει κάτι. Εγώ έχω να πω ότι έζησα πολύ ωραίες στιγμές και είμαι πολύ χαρούμενους που είμαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x