NBA

Ξεκίνησαν με άγριες διαθέσεις ο Λεμπρόν και η παρέα του! (video)

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασαν οι Κάβαλιερς την παραλαβή των δαχτυλιδιών τους για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, αφού δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διαλύσουν τους Νικς.

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, αφού επικράτησαν εύκολα με 117-88, δείχνοντας σε όλους πως θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα στο ΝΒΑ.

Οι Cavs πριν από το ματς φόρεσαν τα δαχτυλίδια τους στην απονομή για το περσινό τους πρωτάθλημα και μετά ανέλαβε δράση η big three των Λεμπρόν Τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Λαβ.

Ο «βασιλιάς» τελείωσε την αναμέτρηση με triple double (19 πόντους, 11 ριμπάουντ, 14 ασίστ), ο πλέι-μεϊκερ του Κλίβελαντ μέτρησε 29 πόντους και το βασικό «τεσσάρι» της ομάδας έκανε double-double (23 πόντους, 12 ριμπάουντ).

Για την ομάδα της Νέας Υόρκης δεν έφτανε η εμφάνιση των Καρμέλο Άντονι (19 πόντους), Ντέρικ Ρόουζ (17 πόντους) και Κρίσταπς Πορζίνγκις (16 και 7 ριμπάουντ) για να σουλουπώσει την κατάσταση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα άλλα δύο μέλη της βασικής πεντάδας (Κόρτνεϊ Λι και Γιοακίμ Νοά) δεν κατάφεραν να σημειώσουν καλάθι.

Η ομάδα από το «μεγάλο μήλο» κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική για μόλις ένα ημίχρονο απέναντι στους πρωταθλητές, όμως στην τρίτη περίοδο το Κλίβελαντ με πρωταγωνιστή τον Κάιρι Ίρβινγκ πάτησε γκάζι και μετέτρεψε το ματς σε τυπική διαδικασία στο τέλος.



Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x