NBA

Ξέσπασμα των Τζαζ – Γλίτωσαν τον αποκλεισμό στην τέταρτη περίοδο!

Με τον Μίτσελ να πετυχαίνει τους 19 από τους 31 πόντους στην τελευταία περίοδο, οι Τζαζ επικράτησαν 107-91 των Ρόκετς και μείωσαν σε 3-1 τη σειρά.

Είδαν τον... αποκλεισμό με τα μάτια τους αλλά τον γλίτωσαν. Οι Τζαζ με ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο του αγώνα τους με τους Ρόκετς πήραν την νίκη 107-91 και μείωσαν σε 3-1 τη σειρά των πλέι-οφ. Πλέον πηγαίνουν στο Χιούστον μεθαύριο για να παίξουν και πάλι για τη ζωή τους και να παλέψουν για το 3-2.

Σε αυτό το ξέσπασμα των νικητών καταλυτική ήταν η παρουσία του Ντονοβαν Μίτσελ ο οποίος πέτυχε τους 19 από τους 31 πόντους του στο τελευταίο μέρος του αγώνα.

Στο σημείο αυτό οι Ρόκετς είχαν το προβάδισμα έστω και με τρεις πόντους αλλά έδειχναν ότι ήταν ικανοί να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χωρίς να υπολογίζουν στον Μίτσελ. Ο Κράουντερ με 23, ο Ρούμπιο με 18 και 11 ασίστ αλλά και ο Φέιβορς με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ τους είχαν κρατήσει ζωντανούς μέχρι αυτό το σημείο. Οι πρώτοι ήταν σημαντικότατοι ειδικά στην αρχή του αγώνα, εκεί που σημείωσαν 25 πόντους με 9 – 11 σουτ που επιχειρησαν.

Απέναντί τους ήταν ο Χάρντεν ο οποίος τελείωσε το ματς με 30 πόντους και ο Πολ με 23 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-32, 23-21, 32-23, 12-31

inner

inner

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x