Ελλάδα

Κώττας: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, πέρασα δύο όμορφα χρόνια στο Ρέθυμνο»

Για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο αναφέρθηκε ο σέντερ του Ιωνικού, Θωμάς Κώττας.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ιωνικός Νικαίας σύμφωνα με τον σέντερ του, Θωμά Κώττα, που αναφέρθηκε στη συνάντηση με το Ρέθυμνο και στα δύο όμορφα χρόνια που πέρασε εκεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Θωμάς Κώττας:
«Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Η ομάδα μας δείχνει να είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού προερχόμαστε από δύο πραγματικά μεγάλες νίκες στην ΕΚΟ Basket League. Δεν μπορούσα να παίξω στα ματς με Ήφαιστο και Περιστέρι Winmasters, αλλά ένιωσα περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες μου απέναντι σε δυο πολύ δυνατές ομάδες.

Το ματς με το Περιστέρι Winmasters είναι από αυτά που χτίζουν χαρακτήρα κι ασφαλώς από αυτά που μένουν στο μυαλό όσων τα ζουν από κοντά. Κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις, ήταν μια εντυπωσιακή μάχη και χαιρόμαστε πραγματικά που ήμασταν στη μεριά των νικητών. Ήταν πολύ σημαντική η στήριξη που μας έδωσε ο κόσμος, όταν είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της η κούραση.

Το παιχνίδι που έρχεται είναι ξεχωριστό για μένα. Στο Ρέθυμνο πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια που με βοήθησαν να βελτιωθώ ως παίκτης. Έχω καλές αναμνήσεις και χαίρομαι που θα δω γνώριμα πρόσωπα σε γνώριμο περιβάλλον.

Αγωνιστικά, είναι δεδομένες οι δυσκολίες σε ένα εκτός έδρας ματς και δεν είναι τυχαίες κάποιες πολύ μεγάλες νίκες που έχουν κάνει στην έδρα τους. Εμείς όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι με την απαιτούμενη συγκέντρωση κι ενέργεια μπορούμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x