Ελλάδα

Κώττας: «Να παραμείνει "κάστρο" η έδρα μας»

Να κρατήσει το αήττητο στο «Μελίνα Μερκούρη» το Ρέθυμνο, στον αγώνα με το Λαύριο το Σάββατο (29/10, 17:00) επιθυμεί ο Θώμάς Κώττας.

Να παραμείνει... απόρθητο το «Μελίνα Μερκούρη» στον αυριανό (29/10, 17:00) αγώνα με το Λάυριο επιθυμεί ο Θωμάς Κώττας, όπως υποστήριξε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Το Ρέθυμνο προέρχεται από την πρώτη του ήττα στην Basket League, από τον Απόλλωνα Πατρών, και πλέον στοχεύει μόνο στη νίκη απέναντι στις «κουκουβάγιες», με «όπλο» τον κόσμο του, όπως ανέφερε ο 20χρονος φόργουορντ/σέντερ.

Αναλυτικά

«Να παραμείνει «κάστρο»

Καλησπέρα για 4η συνεχόμενη εβδομάδα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Δυστυχώς, αυτή η εβδομάδα δεν ήταν ίδια με τις προηγούμενες, αφού προερχόμαστε από την πρώτη μας ήττα στην Stoiximan.gr Basket League. Φυσικά, δεν είναι κάτι που μας απογοητεύει, καθώς σε μία σειρά αγώνων είναι λογικό και να κερδίζεις, αλλά και να χάνεις. Αυτό που μας προβλημάτισε περισσότερο, όμως, ήταν «εικόνα» μας στο β’ ημίχρονο, όπου δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί.

Πάνω σε αυτά τα λάθη μας δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και συνεχίζουμε, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Τώρα, επιστρέφουμε στην έδρα μας, με στόχο ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Μόνο με αυτή θα είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς το «Μελίνα Μερκούρη» θέλουμε να παραμείνει «κάστρο», δυσκολεύοντας όποιον αντίπαλο και αν έχουμε απέναντι μας.

Το Σάββατο θα παίξουμε κόντρα στο Λαύριο, το οποίο έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς (2 νίκες και 1 ήττα). Μάλιστα, προέρχεται από μία ευρεία νίκη και θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά, για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την ήττα μας στον αγώνα στην Πάτρα και τη λύπη μας, ξεκινήσαμε δυναμικά για τον επόμενο αγώνα με το Λαύριο. Είμαστε αισιόδοξοι, δυνατοί, παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα για τη νίκη. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και ελπίζω με την αγωνιστικότητα μας και τη στήριξη του κόσμου, που τους χρειαζόμαστε κοντά μας, θα πετύχουμε το στόχο μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x