Ελλάδα

«Λαβωμένος» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!

Με αρκετές και σοβαρές απουσίες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Τζόουνς, Γκάρετ και Γκος!

Ελλιπής θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α1 κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Στην τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» τραυματίστηκε ο Τζαμάλ Τζόουνς, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ούτε ο Ντάριους Γκάρετ, εξαιτίας προβλήματος στον τετρακέφαλο. Αμφότεροι, θα υποβληθούν σύντομα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Από ‘κει και πέρα, απών από το παιχνίδι με την Ένωση θα είναι και ο Φιλ Γκος, ο οποίος ανεβάζει… στροφές, αλλά ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί. Δεν αποκλείεται ο Αμερικανός γκαρντ να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Βόννη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα (19:15) της Παρασκευής (12/10) για την Αθήνα με τους εξής: Γιανίκ Μορέιρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάννη Αθηναίου, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Μαλίκ Πόουπ, Νώντα Παπαντωνίου και Γουίλιαμ Χάτσερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x