Ελλάδα

Λαμπρόπουλος: «Στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία της ομάδας»

Ενόψει του αγώνα του Πανιωνίου με το Λαύριο (16/11, 15:45), ο Φώτης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως οι «πάνθηρες» έχουν στόχο να σώσουν την ομάδα και πως η συμβολή του Σάμιουελς είναι πολύ σημαντική.

Το Σάββατο (16/11, 15:45), ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει το Λάυριο και ο Φώτης Λαμπρόπουλος σχολίασε το παιχνίδι, καθώς επίσης και την προσφορά του Σάμιουελς που έχει βελτιωσει αρκετά την ομάδα.

«Στην αρχή δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Μετά είχαμε την προσθήκη του Σαμάρντο Σάμιουελς, χάρη στην οποία είχαμε μια μεγάλη βελτίωση. Κάναμε δύο νίκες με Ρέθυμνο και Ηρακλή, αλλά κόντρα στην ΑΕΚ δεν το εκμεταλλευτήκαμε όσο μπορούσαμε με την εμφάνισή μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε κυρίως στην έδρα μας, που θα μας βοηθήσουν βαθμολογικά. Είναι σημαντικές οι δύο νίκες που έχουμε πετύχει, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες στη συνέχεια

Είναι ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με το Λαύριο. Πρέπει να παίξουμε αποφασιστικά, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον στόχο που είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη σωτηρία της ομάδας. Το Λαύριο Megabolt έχει καλή ομάδα και με αντίστοιχους στόχους με εμάς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη, ειδικά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Ο κόσμος μας έχει στηρίξει και στα δύο παιχνίδια που έχουμε δώσει στο “Σοφία Μπεφόν” και τον θέλουμε κοντά μας και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, γιατί η δυναμική παρουσία του θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε».


Συνέχισε, αναφερόμενος στον προπονητή Λίνο Γαβριήλ:

«Όταν ήρθε δεν είχε πολλές μέρες στη διάθεσή του πριν το πρώτο παιχνίδι, αλλά μας έδειξε κάποια πράγματα και μας βοήθησε και ψυχολογικά, για να νικήσουμε στο Ιβανώφειο, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ θετικά τα δείγματα και προσπαθεί να μας βάλει σε ένα καλούπι για τα επόμενα παιχνίδια»., ενώ ολοκλήρωσε :

«Είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος σε υψηλό επίπεδο, που έχει παίξει στην Euro League και ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Το έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό στα παιχνίδια που έχει παίξει, δείχνει μεγάλη διάθεση και όλοι μας ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x