Ελλάδα

Λαμπρόπουλος: «Θέλουμε την πρόκριση στο Κύπελλο και οπωσδήποτε νίκη με το Ρέθυμνο»

Σημαντικό για το πρεστίζ του Πανιωνίου είναι το ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, όπως δήλωσε ο Φώτης Λαμπρόπουλος, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως είναι μονόδρομος η νίκη και κόντρα στο Ρέθυμνο.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη και ο Άντονι Λι, στον οποίο τοποθετήθηκαν δύο ράμματα στο κάτω χείλος, εξαιτίας του τραυματισμού του στο ματς πρωταθλήματος με το Περιστέρι.

Από ‘κει και πέρα, δηλώσεις ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου, αλλά και εκείνον της Α1 που ακολουθεί με το Ρέθυμνο, έκανε ο Φώτης Λαμπρόπουλος, στην ιστοσελίδα της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ.

«Προερχόμαστε από έναν δύσκολο αγώνα με το Περιστέρι. Παλέψαμε για 30 λεπτά, δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά παραμένουν τα προβλήματά μας στην άμυνα και στα ριμπάουντ, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να τα βελτιώσουμε.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας (16/10, 17.00), έναν αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, που μπορεί να μην έχει την βαθμολογική σημασία, όπως οι αγώνες του πρωταθλήματος, είναι σημαντικός για το πρεστίζ της ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι κι ένα καλό τεστ για εμάς, ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί, το Σάββατο (19/10) κόντρα στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα, όπου πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας για να υπάρξει καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x