Ελλάδα

Λάνγκφορντ: «Ήταν η ευκαιρία μου ο Παναθηναϊκός-Δάσκαλος ο Μπλατ»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε στο podcast του Τζο Αρλάουκας.

Φιλοξενούμενος στο podcast του Τζο Αρλάουκας ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην απόρριψη παλαιότερης πρότασης των «πράσινων» και στην αποδοχή δίχως καν να διαπραγματευτεί της προσφοράς που του έκαναν το καλοκαίρι.

«Το άθλημα αυτό δεν συγχωρεί. Δεν έχεις συχνά δεύτερες ευκαιρίες. Για εμένα το να απορρίψω τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει και να έχω μια δεύτερη ευκαιρία. Όταν με πήραν τηλέφωνο είπα δεν διαπραγματεύομαι, δεν με νοιάζουν τα λεφτά, πάμε, είναι ευκαιρία μου», τόνισε ο 35χρονος άσος, ενώ για το πώς βίωσε τα ντέρμπι «αιωνίων» είπε: «Έχω παίξει δύο ντέρμπι. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να σέβεσαι. Είναι το μπάσκετ. Οι Έλληνες ζουν γι' αυτά, αναπνέουν γι' αυτά. Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Καθόλου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ. «Είναι μάστερ, δάσκαλος και ψυχολόγος. Ξέρει τι ζητά ο κάθε παίκτης», είπε για τον προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε στην πορεία του στη Μακάμπι, την Ούνιξ, την Κίνα και το όνειρο του ΝΒΑ που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x