Euroleague

Λάνγκφορντ: «Το ματς κρίθηκε στην ενέργεια, δεν χρειάζεται πανικός»

Στην ενέργεια που έβγαλαν στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Μπασκόνια κρίθηκε το παιχνίδι, σύμφωνα με τον κορυφαίο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Κιθ Λάνγκφορντ.

Ψυχραιμία, παρά την νέα εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αυτή τη φορά από τη Μπασκόνια, συνέστησε ο Κιθ Λάνγκφορντ, που μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στη Βιτόρια.

«Τυπικά το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια. Η Μπασκόνια είχε ενέργεια, εμείς όχι στα τελευταία λεπτά. Εκείνο το σουτ δεν θα είχε νόημα αν παίζαμε καλύτερη άμυνα στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά που χρειάζεται. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει συγκεκριμένα συστήματα. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά για να παίζω για την ομάδα» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ακόμα και στο παρελθόν όταν ήμουν σε άλλες ομάδες, είχα δει ότι ο Παναθηναϊκός έχανε μεγάλο μέρος της δυναμικότητας του γιατί τον νικούσαμε μακριά από την έδρα του. Τώρα είμαι εδώ για να γίνω μέρος της... λύσης και να κερδίζει η ομάδα εκτός έδρας. Δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς. Δεν χρειάζεται πανικός, απλώς να αναλύσουμε τα λάθη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x