NBA

Λάουρι: «Χαρούμενος για τον Καγουάι, θέλω να μείνω στο Τορόντο»

Την επιθυμία του να παραμείνει στο Τορόντο εξέφρασε o Κάιλ Λάουρι, ο οποίος δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση του Καγουάι Λέοναρντ να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

«Δεμένος» με το Τορόντο, «δεμένος» με τους Ράπτορς είναι ο Κάιλ Λάουρι, ο οποίος σκοπεύει να παραμείνει στους πρωταθλητές του NBA.

Όπως δήλωσε από το προπονητικό «καμπ» των ΗΠΑ, ο 33χρονος πλέι-μέικερ εξέφρασε την επιθυμία του να επεκτείνει τη συνεργασία του με το σύλλογο και να συνεχίσει να είναι κάτοικος Καναδά, τονίζοντας, όμως, ότι ακόμα είναι νωρίς για τελικές αποφάσεις.

«Θέλω να είμαι εκεί. Θα ήθελα πολύ μία επέκταση συμβολαίου αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα είμαι εδώ για τις ΗΠΑ, για να υποστηρίξω τα παιδιά και να είμαι γύρω από την ομάδα. Θα ήθελα να είμαι εκεί μακροπρόθεσμα, αλλά θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα», δήλωσε ο Λάουρι, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αριστερό αντίχειρα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για την αποχώρηση του Καγουάι Λέοναρντ μετά από μία αλλά ιστορική σεζόν, με προορισμό τους Λος Άντζελες Κλίπερς, και είπε ότι είναι χαρούμενος για αυτόν και πως σέβεται την απόφαση που έκανε αναφορικά με το μέλλον του:

«Είμαι χαρούμενος για όλα τα παιδιά και ειδικά για αυτόν που βοήθησε για να γίνει κάτι τόσο φανταστικό και υπέροχο. Είναι απίστευτος φίλος και πάρα πολύ καλό άτομο. Πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι του (σ.σ.γεννημένος στο Λος Άντζελες) και είναι χαρούμενος για αυτό κι εγώ χαρούμενος για εκείνον. Ειλικρινά. Του δίνει την ευκαιρία να είναι κοντά στην οικογένεια και τους φίλους του. Πρέπει να τον σεβαστείς και να είσαι χαρούμενος για αυτόν».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x