Ελλάδα

Λαρεντζάκης: «Είχαμε πάθος και βγάλαμε ενέργεια σε μία δύσκολη έδρα»

Στο πως αντιμετώπισαν τη Βοσνία μέσα σε μία δύσκολη έδρα στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά το 70-65 της Εθνικής μπάσκετ στην Τούζλα.

Ο διεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ τόνισε πως δεν ξεκίνησαν δυνατά, αλλά συνήλθαν στη συνέχεια, πως δέχτηκαν πίεση στην τέταρτη περίοδο και για τον ίδιο πως έχει βρει το ρυθμό του.

Αναλυτικά: «Ήταν από τις δυσκολότερες έδρες, με πολύ δυναμική ατμόσφαιρα κι φασαρία. Βγάλαμε πάθος, δείξαμε χαρακτήρα και πανηγυρίσαμε μια σπουδαία νίκη.

Περιμέναμε ότι θα μπουν δυνατά. Μπήκαμε λίγο νωχελικά στην αρχή, το θέμα, όμως, είναι ότι αντιδράσαμε, βγάλαμε ψυχή και ενέργεια. Πανηγυρίσαμε μία σημαντική νίκη, γιατί η ομάδα αυτή είναι καινούργια».

Οσο για το τι έπαιξε ρόλο και η ομάδα κινδύνευσε στην τέταρτη περίοδο: «Έπαιξε ρόλο και ότι ο αντίπαλος ανέβασε πολύ την πίεση, οι διαιτητές άφησαν λίγο παραπάνω το παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάποιες φορές το διαχειριστήκαμε σωστά, κάποιες φορές το διαχειριστήκαμε λάθος, αλλά αυτό που κρατάμε είναι η νίκη».

Ρωτήθηκε και για τη δική του απόδοση, μετά το πρώτο παιχνίδι, κόντρα στη Βουλγαρία… «Είχα καλό ρυθμό και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι έδρες μου αρέσουν πιο πολύ».

Τέλος, απάντησε και σε ερώτηση για την απουσία του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αποσύρθηκε από την Εθνική ομάδα. «Λείπει από την ομάδα, ειδικά εγώ που ήμουν μαζί του καθημερινά. Μην αγχώνεται, τα έχει αφήσει πίσω του όλα σωστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x