Ελλάδα

Λαρεντζάκης: «Εμείς το πιστεύαμε, εσείς απ’ έξω δεν το πιστεύατε»

Την πίστη που -κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα- υπήρχε στην ΑΕΚ για πρόκριση στο Champions League μετέφερε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Στη νοοτροπία νικητή που έχει καλλιεργήσει η μπασκετική ΑΕΚ στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Νίμπουργκ, ο γκαρντ της «Ένωσης» ξεκαθάρισε ότι υπήρχε εκ των προτέρων πίστη στην ανατροπή, σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα:

«Εμείς συνέχεια το πιστεύαμε, εσείς απ' έξω ποτέ δεν πιστεύατε. Δεν πιστεύατε ότι θα κατακτήσουμε το Κύπελλο, ότι θα προκριθούμε στην Τσεχία. Εμείς το πιστεύαμε από την αρχή. Κοιτάμε κάθε φορά να τα καταφέρουμε, αυτός είναι ο στόχος. Μέχρι στιγμής έχουμε όμως αποδείξει ότι τα πάμε καλά και βήμα με το βήμα ανεβαίνουμε και αποδεικνύουμε πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Λαρεντζάκης.

Και συνέχισε: «Έχουμε μια μεγάλη τύχη και ένα άστρο, αλλά και εμείς είμαστε εκεί στα μεγάλα παιχνίδια και τα "must win" και βγάζουμε χαρακτήρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτά είναι τα μεγάλα παιχνίδια είναι που μένουν και σε χαρακτηρίζουν».

Αναφερόμενος, δε, για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Champions League, είπε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Την ξέρουμε την Στρασμπούρ και μας ξέρει, θα δούμε τα λάθη που κάναμε σε εκείνα τα δύο ματς που χάσαμε από αυτούς. Είναι δύο παιχνίδια μακριά από το Final Four, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x