Ευρώπη

Λαρεντζάκης: «Η ομάδα φέτος είναι καινούρια, ξεκινάμε από το μηδέν»

Για τη σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στην περσινή ΑΕΚ που ανέβασε τις προσδοκίες και τη φετινή μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενόψει του ματς με τη Νίμπουρκ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχουμε πάρει λίγη ψυχολογία. Έχουμε αρχίσει να καταλαβαινόμαστε περισσότερο μεταξύ μας. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και πάμε για το καλύτερο», τόνισε αρχικά.

Για το πάθος που φάνηκε να έχει η ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ενέργεια και πάθος. Έτσι καλύπτεις αρκετές αδυναμίες. Κάποιες στιγμές που μπορεί να μην κάνεις κάποια πράγματα σωστά τακτικά, με την ενέργεια που θα βάλεις το καλύπτεις, Οπότε είναι σημαντικό το πάθος».

Για τη Νίμπουρκ: «Ελπίζω να μη βάλουν τα τρίποντα ούτε με μας. Βέβαια είναι και στο χέρι μας λίγο αυτό. Την ξέρουμε όσοι ήμαστε από πέρυσι στην ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που ανεβάζει πολύ το ρυθμό στην έδρα της. Θέλει πίεση. Να μην μπούμε στο ρυθμό της, αλλά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να είμαστε και στα 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν φέτος από την ΑΕΚ: «Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες, γιατί η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη. Πήραμε δύο τίτλους κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να ξανασυμβεί, κακά τα ψέματα. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία να συγκρίνουμε συνεχώς την περσινή ομάδα με τη φετινή κι αυτό δεν είναι το καλύτερο. Φέτος η ομάδα είναι καινούρια, με νέους παίκτες και νέο προπονητή. Ξεκινάμε από το μηδέν πάλι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω στο τέλος της χρονιάς ο απολογισμός να είναι θετικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x