Ελλάδα

Λάσκαρης: «Η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, είχαν δολοφονικά όπλα οι οπαδοί του ΠΑΟ»

Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο Νίκος Λάσκαρης. «Δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε το τρόπαιο» είπε το αφεντικό του Άρη και έκανε λόγο για «δολοφονικά όπλα» που είχαν στην κατοχή τους πράσινοι οπαδοί.

Παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε ο Άρης από τους διαιτητές, στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο Νίκος Λάσκαρης, ενώ κατηγόρησε τους πράσινους οπαδούς πως είχαν στην κατοχή τους «δολοφονικά όπλα», τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του απλού κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Νίκος Λάσκαρης

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν ντροπή. Η αστυνομία δεν ήταν επαρκής και άφησε να περάσουν δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για αυτά τα όπλα. Έγινε ο, τι έγινε. Εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε το μπάσκετ και να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα.

Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Δεν φταίει που χάσαμε, αλλά δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε. Ελπίζουμε να ήταν κατά λάθος. Είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Στους τέσσερις πόντους δεν δόθηκε φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Είδαμε από την αρχή τις προθέσεις των διαιτητών. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι, πάντως.

Ελπίζω να βρούμε κάποιον τρόπο, ώστε να μην έχουμε τέτοια έκτροπα. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας οπαδούς στο τέλος, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά κι ας είχαν δεχθεί προκλήσεις»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x