Euroleague

Λάσο: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη η πρόκριση, θα με... σκότωνε ο Γιουλ αν χάναμε»

Υπερήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, που στάθηκε στη δυσκολία της πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού.

Μπορεί η Ρεάλ να προκρίθηκε με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, ανέφερε πως μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό το 3-0. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός είπε χαριτολογώντας ότι θα τον… σκότωνε ο Γιουλ σε περίπτωση που δεν τον έβαζε να παίξει την Πέμπτη αν έχανε σήμερα η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου:
- Για την πρόκριση της ομάδας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος φυσικά. Τι άλλο να πω; Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες μου. Για τη σπουδαία προσπάθεια που έκαναν για 120 λεπτά. Αν κάποιος πιστεύει ότι η σειρά ήταν εύκολη επειδή κερδίσαμε 3-0, δεν συμβαίνει αυτό. Μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι ήταν εύκολη η πρόκριση, αλλά ήταν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πολλά μπράβο στον Παναθηναϊκό, οι φίλαθλοί του αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας του στο τέλος. Για τον τρόπο που αγωνίζεται. Είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει 7-8 αγώνες στο φινάλε της Ευρωλίγκας. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολη η σειρά. Δεν έχω να πω πολλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η 8η χρονιά μου στη Ρεάλ και αυτό είναι το 6ο μου Final Four. Κι αυτό λέει πολλά για την ομάδα, για τον οργανισμό. Είναι ένα κατόρθωμα για το οποίο πρέπει όλοι μας να είμαστε υπερήφανοι, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να μάχεσαι συνέχεια για τους τίτλους».

- Για την απόδοση του Καμπάτσο και του Φερνάντεθ: «Όταν παίζεις με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σου λείπει ο Γιουλ, τότε όλη η ομάδα αξίζει μπράβο που προκρίθηκε. Για τον Καμπάτσο και τον Ρούντι με ρωτήσατε, αλλά δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά. Για μένα δεν υπάρχουν ονόματα. Όταν βλέπω για παράδειγμα τον Ράντολφ να παλεύει πεσμένος στο έδαφος για μια μπάλα στα 2 λεπτά πριν από το τέλος, δεν έχουν σημασία τα τρίποντα. Θα ήταν βλακεία από μεριάς μου να μιλήσω για κάποιο παίκτη ξεχωριστά. Ξεκινήσαμε με 16 παίκτες και όλοι ήταν έτοιμοι να παίξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και αυτό με κάνει υπερήφανο».

- Για τις πιθανότητες που δίνει στην ομάδα του ενόψει F4: «Είμαι υποχρεωμένος έτσι ώστε η ομάδα μου να έχει καλύτερη εικόνα αύριο απ’ όσο σήμερα. Έχω πολύ καλούς παίκτες και ο Γιουλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Αν έχανα σήμερα, πως θα κρατούσα τον Γιουλ να μην παίξει την Πέμπτη; Θα με είχε σκοτώσει!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x