Euroleague

Λάσο: «Δύσκολα νικάς τον Παναθηναϊκό»

Μία πολύ σκληροτράχηλη και αθλητική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι από τις ομάδες που δεν χάνουν εύκολα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

«Ο Τόμπκινς έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και νιώθει καλύτερα, αλλά ο Ντόντσιτς έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και δεν προπονήθηκε προληπτικά. Θα δούμε πως θα είναι γιατί έχει κάνει κάποιες εξετάσεις. Η υπόλοιπη ομάδα είναι καλά. Ο Παναθηναϊκός πάντα πάει κοντά στο καλάθι και παίζει ανοικτά, έχοντας αρκετούς παίκτες που μπορούν να σε “πληγώσουν” στο “ένας με έναν”. Δείχνουν την αθλητικότητά τους μέσα στο παιχνίδι, κάνοντας κλεψίματα, τάπες και παίρνοντας τα ριμπάουντ… Οι Γκιστ, Τζέιμς, Σίνγκλετον και Ρίβερς ξεχωρίζουν στο “ένας με έναν” και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από την άλλη, ο Καλάθης οδηγεί μία ομάδα που η αξία που έχουν οι ρεζέρβες της δεν έχει αναγνωριστεί κατάλληλα: Παππάς, Λοτζέσκι, Αντετοκούνμπο, Πέιν και Γκάμπριελ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Είναι σκληροί αντίπαλοι και είναι δύσκολο να τους νικήσεις. Θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ματς από την αρχή μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x