Ευρώπη

Λάσο: «Δύσκολα θα παίξει με τον Παναθηναϊκό ο Γιουλ»

Χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ θα αντιμετωπίσει –πιθανότατα- η Ρεάλ Μαδρίτης τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη επί της Φουενλαμπράδα.

Πολύ δύσκολα βλέπει ο Πάμπλο Λάσο να έχει στη διάθεσή του τον Σέρχιο Γιουλ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Φουενλαμπράδα, με τον κόουτς της «βασίλισσας» να εκφράζει και την ανησυχία του για την κατάσταση των Φακούντο Καμπάτσο και Ρούντι Φερνάντεθ.

«Πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και είναι αλήθεια ότι όλη τη σεζόν περνούσαμε καθημερινά τεστ με τους τραυματισμούς. Παίκτες να βγαίνουν και να επιστρέφουν και αυτό να επιβαρύνει τους υπόλοιπους. Αλλά, πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλά και έχει ένα καλό σερί νικών. Τώρα, αν με ρωτάτε τι θα προτιμούσα. Θα ήθελα ο Γιουλ να ήταν καλά και να έπαιζε στο ΟΑΚΑ και να άφηνα εκτός τον Καμπάτσο, για τον οποίο θα δούμε πως θα είναι. Επίσης, να δούμε και τον Ρούντι πως θα είναι, λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να προετοιμαστούμε καλά», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο και σε ερώτηση συγκεκριμένα για τον Σέρχιο Γιουλ, είπε:

«Όσον αφορά στον Σέρχιο Γιουλ, είναι δύσκολο να πάρει λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει αγωνιστεί νωρίτερα σε κάποιο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x