Euroleague

Λάσο: «Είναι περίπλοκο και δύσκολο να νικήσει μια ομάδα στην Αθήνα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, που δήλωσε ότι είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να νικήσει στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Η Ρεάλ έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται μια νίκη από την πρόκριση στο Final Four, με τον προπονητή των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, να δηλώνει ότι η ομάδα του ήλεγξε το ρυθμό από την αρχή και πρόσθεσε πως είναι αρκετά δύσκολο να νικήσεις στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

- Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι. Ο κόσμος έδωσε φοβερή ώθηση. Όλοι οι παίκτες έκαναν σπουδαία δουλειά. Καταφέραμε να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι. Και νομίζω ότι για την ομάδα μιλάει όχι το 2-0, αλλά πόσες νίκες έχει κάνει στην Ευρωλίγκα συνολικά, απέναντι σε σπουδαίες ομάδες».

- Για το 2-0 της ομάδας του: «Έχουμε πάρει ένα αβαντάζ. Θα πάμε στην Αθήνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εκεί, αλλά το ξέρουμε ότι είναι περίπλοκο και πολύ δύσκολο για μια ομάδα να τα καταφέρει εκεί. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και παίζει σπουδαία στην άμυνα. Όμως παίξαμε εξαιρετικά».

- Για την απόδοση του Καμπάτσο: «Ο Φάκου έχει την εμπιστοσύνη μας εδώ και 5 χρόνια. Έχει γίνει πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ και φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο. Είναι πολύ κομβικός παίκτης, αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Κοζέρ, στον Πρέπελιτς, στον Ρούντι και στον Κάρολ, που βοήθησαν πολύ ώστε και εκείνος να φανεί περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x