Euroleague

Λάσο: «Έχουμε ξεχάσει τον χαμένο τελικό με την Μπάρτσα»

Παρελθόν αποτελεί ήδη για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο χαμένος τελικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο ενόψει του clasico στην Ευρωλίγκα.

Ένα εντελώς διαφορετικό clasico θα είναι αυτό που έρχεται για την Ευρωλίγκα, σε σχέση με τον –προ ημερών- τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο ενόψει της επίσκεψης της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

«Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι εκτός από τον Τόμπκινς. Σίγουρα θα είναι εκτός αυτή την εβδομάδα και θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετικούς παίκτες και μερικοί εξ αυτών είναι αποφασιστικοί. Έχουν βαθύ ρόστερ, με σουτέρ, καλούς ψηλούς και παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά… Μόλις χάσαμε έναν τελικό απέναντί τους, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε άλλο αυτό. Ευτυχώς, ο αθλητισμός σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες και τώρα είμαστε σε διαφορετική κατάσταση. Ξέρουμε ότι έχουμε μία δύσκολη πρόκληση μπροστά μας. Στόχος μας είναι να μπούμε στα playoffs. Έχουμε αρκετές νίκες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερες για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Είμαστε κοντά, αλλά έχουμε να κάνουμε δουλειά ακόμα σε μία απαιτητική σεζόν», ήταν τα λόγια του κόουτς της «βασίλισσας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x