Euroleague

Λάσο για Ντόντσιτς: «Σήμερα δεν προπονήθηκε, θα δούμε πως θα είναι…»

Εκτός από την προπόνηση της Τετάρτης (7/3) έμεινε ο Λούκα Ντόντσιτς, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο ενόψει του ματς της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό. «Βλέπει» δωδεκάδα ο Τόμπκινς για τη «βασίλισσα».

Μεγάλη είναι η αγωνία στη Ρεάλ Μαδρίτης με την κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς, ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο, ο Σλοβένος γκαρντ έμεινε εκτός από την προπόνηση της Τετάρτης (7/3) και ακόμη παραμένει άγνωστο για το αν θα τον έχει στη διάθεσή του κόντρα στους «πράσινους». Αντίθετα, ο Τρέι Τόμπκινς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα απέναντι στο «τριφύλλι».

«Σήμερα, δεν προπονήθηκε προκειμένου να προφυλαχθεί. Θα δούμε πως θα είναι. Περιμένουμε να πάνε όλα καλά και να είναι έτοιμος, αλλά ακόμη δεν έχουμε σαφή εικόνα», ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λάσο για τον Λούκα Ντόντσιτς.

Όσο για τον Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος αντιμετώπισε κι εκείνος κάποια προβλήματα: «Είναι καλύτερα. Μπήκε στις προπονήσεις, που ήταν οι πρώτες του ύστερα από 15 ημέρες που ήταν εκτός και λογικά αύριο θα παίξει».

Τέλος, ερωτηθείς για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας: «Οι υπολογισμοί είναι εύκολοι. Εάν νικήσουμε στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια, θα είμαστε στην πρώτη τετράδα. Αυτοί, είναι οι μόνοι υπολογισμοί που μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x