Euroleague

Λάσο: «Ο Σπανούλης είναι πάντα…Σπανούλης»

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σπανούλη.

Ως μία ομάδα που δύσκολα ηττάται και πως δεν αφήνει καμία μπάλα να πάει χαμένη χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες (8/2, 21:45), ο προπονητής της Βασίλισσας τόνισε πως από το ματς του πρώτου γύρου ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας πως ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχει πιάσει υψηλό ρυθμό και παραμένει πάντα… Σπανούλης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάταξη και αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικός και δεν αφήνει καμία μπάλα να χαθεί. Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό. Εάν δεν είμαστε σε θέση να βγάλουμε επιθετικότητα στο παρκέ, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Έχουν αλλάξει πολλά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Όχι στο αγωνιστικό πλάνο, αλλά στην ωρίμανση κάποιων παικτών. Ο Σπανούλης τώρα έχει βρει έναν υψηλό ρυθμό και είναι πάντα ο... Σπανούλης. Έχει την ίδια δομή και φιλοσοφία και απλώς αλλάζουν κάποια κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό τους στυλ παιχνιδιού».

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου σχολίασε:
«Στο παιχνίδι του ΣΕΦ δώσαμε έμφαση στη δύναμη και εκεί ξέρουμε πως η ομάδα έχει ποιότητα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε σταθερότητα. Ο Ολυμπιακός παίζει με πολλή ενέργεια και πολύ physical game, οι οποίοι πάντα είναι επιθετικοί».

Για τον τραυματισμό του Ρούντι δήλωσε:
«Ο Ρούντι έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα παίξει. Οι υπόλοιποι είναι καλά. Ο Αγιόν έχει αρχίσει να κάνει προπονήσεις, σε πιο χαμηλό τέμπο. Η ομάδα έχει προπονηθεί καλά και αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα στη Μόσχα».

Για το αν σκέφτεται τα playoffs είπε:
«Δεν έχω κάνει κάποιο πλάνο για τα Play off. Νομίζω πως με 17 νίκες θα είσαι ανάμεσα στους 8 πρώτους. Για την πρώτη τετράδα δεν έχω κάνει κάποιον υπολογισμό. Πέρυσι κάναμε 23 νίκες και ήμασταν πρώτοι, αλλά υπήρχαν πολύ μικρές αποστάσεις ανάμεσα σε πολλές ομάδες. Η φετινή διοργάνωση μας δείχνει πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x