Euroleague

Λάσο: «Περιμένουμε έναν… πόλεμο με τον Παναθηναϊκό»

Δύσκολη αποστολή θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να παρουσιαστεί η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» στάθηκε στην αθλητικότητα που διαθέτει το ρόστερ των «πράσινων», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσάβι Πασκουάλ.

«Νομίζω ότι είμαστε καλά. Ξέραμε ότι πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα θα είχαμε πέντε παιχνίδια σε δέκα ημέρες, με ταξίδια από το Λούγκο μέχρι το Μόναχο. Βλέπω ότι η ομάδα είναι καλά, είμαι ήρεμος, ωστόσο ερχόμαστε από ήττα και θα πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι. Περιμένουμε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό όπως πέρυσι, έναν… πόλεμο στο γήπεδο. Διαθέτει πολύ αθλητικό ρόστερ και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο.

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχουν έναν παίκτη που ορίζει το παιχνίδι τους, τον Νικ Καλάθη. Είναι πολύ καλός στο να ανοίγει το γήπεδο, κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του, πασάρει καλά και είναι πολύ καλός αμυντικός. Επίσης, με τους Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι μπορούν να σκοράρουν από την περιφέρεια και γενικά έχουν μεγάλη ποικιλία. Έχουν ένα αθλητικό ρόστερ, με παίκτες που μπορούν να καλύψουν αρκετές θέσεις. Άλλοι παίζουν ως 4-5 και μπορούν να σε απειλήσουν με ανοικτά σουτ, όπως οι Γκιστ, Λάσμε, Τόμας. Από ‘κει και πέρα, έχουν και τον Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο σέβομαι απόλυτα και είναι ένας προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται αυτά τα ματς. Νομίζω ότι κάνει πολύ καλές σεζόν στον Παναθηναϊκό».

Για να καταλήξει: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που σκοράρει πολύ στον αιφνιδιασμό και τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Ο Καλάθης τους δίνει το πλεονέκτημα της πάσας και ορίζει την ταχύτητα του παιχνιδιού. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε τις γρήγορες επιθέσεις, έχοντας αμυντική ισορροπία και παράλληλα αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες τους. Ο ρυθμός θα καθορίσει το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x