Ευρώπη

Λάσο: «Πολύ δύσκολα θα έχουμε τον Γιουλ στη σειρά με τον Παναθηναϊκό»

Δίχως τον Σέρχιο Γιουλ είναι αναγκασμένη η Ρεάλ να καταστρώσει τα σχέδιά της για τη σειρά αγώνων με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Αρκετούς και σημαντικούς «πονοκεφάλους» αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της έναρξης των playoffs της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη «βασίλισσα» ακούει στο όνομα Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα δύο πρώτα ματς της σειράς, ενώ πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και για τα υπόλοιπα.

Από ‘κει και πέρα, προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες και οι Τζέφρι Τέιλορ και Άντονι Ράντολφ, αλλά αμφότεροι αναμένεται να προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα (15/4) και να είναι έτοιμοι για τους «πράσινους».

«Από αγωνιστικής πλευράς, ο Τζεφ Τέιλορ είχε ένα πρόβλημα στη μέση και έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά από αύριο τον περιμένουμε κανονικά. Από την άλλη, ο Ράντολφ είχε ένα θέμα στον ώμο, αλλά και εκείνον τον περιμένουμε στην προπόνηση. Μοναδικός απών θα είναι ο Γιουλ, ο οποίος αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι σίγουρα μαζί μας, ενώ είναι πολύ δύσκολο να τον έχουμε την επόμενη», ήταν τα λόγια του προπονητής της «βασίλισσας» ενόψει των ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x