Euroleague

Λάσο: «Χαρούμενος που νικήσαμε με σχεδόν 30 πόντους την Μπάρτσα»

Πανευτυχής με τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ήταν ο Πάμπλο Λάσο.

Στην αποφασιστικότητα και τη συγκέντρωση των παικτών του απέδωσε ο Πάμπλο Λάσο τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα, με τον προπονητή της «βασίλισσας» να εμφανίζεται πανευτυχής που η ομάδα του επικράτησε με σχεδόν 30 πόντους, μέσα στο «Παλάου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τους παίκτες μου για τη νίκη. Νομίζω ότι δείξαμε υπερηφάνεια από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε από τον Ιούλιο, όταν βγήκε το καλεντάρι, ότι μετά τον τελικό Κυπέλλου θα είχαμε ένα clasico στην Ευρωλίγκα. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς και ήρθε από την αποφασιστικότητα που δείξαμε από το πρώτο λεπτό. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη γιατί μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι να μπούμε στα playoffs της Ευρωλίγκας. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε ένα βήμα ακόμη πιο κοντά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω αυτό το παιχνίδι συγκρίνεται με αυτό του Κυπέλλου.

Ήταν πολύ διαφορετικό και είναι διαφορετικές διοργανώσεις. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να νικήσουμε κοντά στους 30 πόντους, μέσα σε αυτή την έδρα. Είναι αλήθεια ότι προς τη λήξη του ματς της Κυριακής, δείξαμε τον τρόπο που έπρεπε να ακολουθήσουμε για να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα. Κάναμε διαφορετικά πράγματα στην άμυνα και ο Αγιόν επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Φελίπε Ρέγες έπαιξε στο “4”, που είναι η φυσική του θέση. Όπως είπα, αυτά ήταν διαφορετικά παιχνίδια, αλλά μάθαμε από αυτό της Κυριακής και αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα. Να συνεχίζει να μαθαίνει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x