Ελλάδα

Λεκαβίτσιους: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Για τον Λιθουανό γκαρντ, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν «κλειδί» στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός γκαρντ μιλώντας στην «Πράσινη» τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να αποδώσει καλύτερα και από το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο που έκανε την Παρασκευή, ενώ αναφέρθηκε στη δική του εμφάνιση, τον κόσμο και τη μεταμόρφωση της ομάδας του.

Αναλυτικά, ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε για:

-τη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού: «Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, είναι μεγάλα ματς για όλους εδώ. Είναι έξτρα το κίνητρο όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά μας περιμένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Την άλλη Κυριακή ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος, θα είναι πιο δύσκολο για μας».

-το γεγονός ότι έπαιξε όσο χρόνο και ο Καλάθης: «Το σίγουρο είναι πως παραμένει καλύτερος από μένα (γέλια). Έβαλα τα σουτ στο πρώτο μέρος και ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντάς μου μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής».

-το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και το καλό του δευτέρου: «Θεωρώ πως το πρόβλημά μας δεν ήταν η επίθεση, αλλά η άμυνα που δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Τους δώσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, δεν ελέγξαμε τους σουτέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά, παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί. Κάναμε πολλά λάθη πάντως, ειδικά στην άμυνα. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

-τη βοήθεια του κατάμεστου ΟΑΚΑ: «Είναι φανταστικοί. Κάθε φορά μού αρέσει πολύ να παίζω τέτοια ματς μπροστά στον κόσμο μας, που μας δίνει μεγαλύτερη ενέργεια. Είναι ο έκτος παίκτης μας και είναι πιο εύκολα για μας να παίζουμε όταν τον έχουμε δίπλα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x