Ελλάδα

Λεκαβίτσιους: «Θα είχα φύγει από τον Παναθηναϊκό εάν πήγαινε στο Basketball Champions League»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη, για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, προέβη ο Λούκας Λεκαβίτσιους, μιλώντας στον Τύπο της Λιθουανίας.

Την πρόθεση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, εφόσον τη νέα σεζόν αποφάσιζε να συμμετάσχει στο Basketball Champions League και όχι στην Ευρωλίγκα, είχε εκφράσει στον μάνατζέρ του ο Λούκας Λεκαβίτσιους, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στον Τύπο της Λιθουανίας.

«Πράγματι, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από την ομάδα εάν εκείνη πήγαινε στο Basketball Champions League. Ακόμη, θέλω να αγωνίζομαι στο ανώτερο επίπεδο που είναι η Ευρωλίγκα. Μίλησα με τον μάνατζέρ μου, όπου του είπα ότι στην περίπτωση που θα γινόταν κάτι τέτοιο, θα έφευγα. Αλλά, όταν τελείωσε η σεζόν, τότε όλα πήγαν καλά. Ο προπονητής και ο πρόεδρος είπαν ότι θα παραμείνουμε. Τότε, όλα ήταν καλά», δήλωσε αρχικά ο Λούκας Λεκαβίτσιους στην ιστοσελίδα «24sek.lt» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο άγχος που είχε μέχρι οι «πράσινοι» να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του την 1η Ιουλίου:

«Μου είχαν πει ότι κατά 99% θα παραμείνω στην ομάδα, αλλά περίμενα μέχρι εκείνη την ημέρα. Είχα λίγο άγχος, αλλά με τον καιρό άρχισα να ηρεμώ. Ο κόουτς μου είχε υποσχεθεί την παραμονή μου, οπότε δεν το σκεφτόμουν πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x