NBA

Λεμπρόν για Μόρεϊ: «Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε»

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς έκρινε ως τουλάχιστον επιπόλαιο το tweet του GM των Ρόκετς που προκάλεσε… διπλωματικό επεισόδιο και άλλες συνέπειες στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας.

Θέση πήρε ο Λεμπρόν Τζέιμς για την υπόθεση της κρίσης στις σχέσεις της Κίνας με το ΝΒΑ και κατ’ επέκταση με τις ΗΠΑ μετά από ένα tweet στήριξης του Ντάριλ Μόρεϊ στους διαδηλωτές για την ανεξαρτησία του Χονγκ Κονγκ. Ο σούπερ σταρ των Λέικερς καυτηρίασε τον τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς για επιπολαιότητα και τόνισε την ανάγκη να είναι όλοι πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

«Δεν θέλω να μπω σε λεκτική αντιπαράθεση με τον Ντάριλ Μόρεϊ, αλλά πιστεύω πως δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένος για το θέμα για το οποίο τοποθετήθηκε. Πολύς κόσμος μπορεί να επηρεαστεί από κάτι που θα πεις ή θα γράψεις, όχι μόνο οικονομικά, αλλά σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στο τι λέμε και κάνουμε. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει η ελευθερία της γνώμης, αλλά υπάρχουν και αρνητικά που περιλαμβάνει αυτή η ελευθερία αν δεν την διαχειριζόμαστε σωστά. Το ΝΒΑ πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να αντιληφθούμε τι επίδραση μπορεί να έχει ακόμη κι ένα απλό tweet, όταν αφορά ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο πώς εκφραζόμαστε», ανέφερε ο «βασιλιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x