NBA

ΛεΜπρόν-Μπολ όπως Μπράιαντ-Γκασόλ (video)

Μπορεί οι Λέικερς να ηττήθηκαν τα ξημερώματα από τους Σπερς (133-120), ωστόσο το δίδυμο ΛεΜπρόν-Μπολ πέτυχε μια ιδιαίτερη επίδοση που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Ξεχωριστό επίτευγμα για τους ΛεΜπρόν-Μπολ, καθώς έγιναν το πρώτο δίδυμο των Λος Άντζελες Λέικερς μετά από εκείνο Μπράιαντ-Γκασόλ που μοιράζει ο καθένας τουλάχιστον 10 ασίστ σε έναν αγώνα.

Τα ξημερώματα ο «βασιλιάς» πέτυχε 35 πόντους (6/9 β, 13/28 σουτ, 3/8 τριπ), μοίρασε 11 ασίστ και κατέβασε 8 ριμπάουντ, ενώ ο Λόνζο Μπολ κατέγραψε στην στατιστική του 13 πόντους (1/1 β, 5/16 σουτ, 2/6 τριπ), με αποτέλεσμα να γίνουν το πρώτο ζευγάρι αθλητών των «λιμναθρώπων» που πετυχαίνουν να έχουν διψήφιο αριθμό ασίστ, έκαστος.

Η τελευταία φορά που σημειώθηκε κάτι αντίστοιχο για λογαριασμό των Λέικερς, ήταν πριν πέντε χρόνια και οκτώ μήνες, χάρη στους Μπράιαντ-Γκασόλ, στην αναμέτρηση κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς, στις 30 Μαρτίου 2013.

Ο «Black Mamba» είχε ολοκληρώσει την αναμέτρηση με 19 πόντου, 14 ασίστ και 9 ριμπάουντ ενώ ο Ισπανός σέντερ είχε 12 πόντους, 10 ασίστ και 2 ριμπάουντ, πετυχαίνοντας εξίσου νταμπλ-νταμπλ, στην νίκη των Λέικερς επί των Κινγκς με σκορ 103-98.

Δείτε το βίντεο:








Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x